Annelies Meijers

Het kan niet altijd zomer zijn

Hoe verhoud je je tot de levensstroom, levensfase van jezelf, het team, de leiders, als de wereld op zijn kop staat en het “toe-snoerende” gevoel herkenbaar voor je is. Hoe blijf je als teamcoach daarin gecentreerd?

In deze workshop leer je op een natuurlijke en Systemische manier kijken naar fasen en levensstroom van de teams die je begeleidt en jouw eigen voorkeur en hoe je deze manier van kijken direct in kunt zetten en daar ook Holding Space voor kunt creeeren.

In de binnen ruimte, maar ook als je met jouw team buiten aan de slag wil gaan.

We zijn immers allemaal dol op de lente en zomer, de energie, vaart, de expansie, de groei, het frisse dat voelbaar is.

En ja dat willen we ook het liefste in ons werk, en organisaties. versnellen, ontwikkeling, innovatie, radicaal anders.. We hebben een hekel aan vertragen, verstillen, tijd nemen om te oogsten, successen te vieren en de balans op te maken. Begrippen die ook meer bij de herfst en winter passen.

Hoe kunnen we leren van de seizoenen en de levenscirkels, in welke fase bevinden de teams zich die jij begeleidt en wat is jouw leidende seizoen?

De wereld op zijn kop benaderen vanuit de kracht van de cirkels, want het kan immers niet altijd zomer zijn.

Annelies werkt als systemisch coach voor teams, leiders en familiebedrijven
Annelies haar specialisme als bedrijfskundige is het ontrafelen van complexe vraagstukken en vastzittende patronen.’ Het onzichtbare zichtbaar maken, creativiteit, inclusie en teamtools op maat, geven vliegwiel voor verandering.’ Annelies brengt beweging in teams door een bedrijfsmatige- en systemische benadering met Holding space als basis. De Holding space kaarten set die ze ontwikkeld heeft, helpen haar opdrachtgevers en collega teamcoaches om in gesprek te gaan over hoe Holding space te creëren.