Annelies Meijers

Systemisch kijken naar jouw kracht in de tegenbeweging

Holding Space voor jezelf organiseren als teamcoach bij gedoe en spanning; tegenbewegingen in teams.

Als teamcoach of facilitator van MT dagen herkennen we allemaal het gevoel dat we soms “de grip verliezen”, de spanning loopt op in het team, het gedoe ligt op tafel en is in volle vaart aanwezig… en dan… van spelen is geen sprake meer; eerder het gevoel van hard werken.
Het team kijkt naar jou; jij bent immers aangenomen om het team positief in beweging te krijgen. Je kunt dan het gevoel hebben er totaal ingezogen te worden, waardoor je onderdeel van het gedoe wordt, of de representant van de verwarring of juist helemaal verdwijnt in het geheel.
Ja zo’n moment; wie herkent dat niet?
In deze praktische workshop gaan we door middel van een mini opstellingen, systemisch kijken hoe je in jouw kracht kunt blijven staan. Wat is de beste grondhouding, hoe kun je Holding Space voor jezelf organiseren, of zelfs Brave space, zodat je daarna de verbinding kunt aangaan met de ander, het geheel.

Annelies werkt als systemisch coach voor teams, leiders en familiebedrijven
Annelies haar specialisme als bedrijfskundige is het ontrafelen van complexe vraagstukken en vastzittende patronen.’ Het onzichtbare zichtbaar maken, creativiteit, inclusie en teamtools op maat, geven vliegwiel voor verandering.’ Annelies brengt beweging in teams door een bedrijfsmatige- en systemische benadering met Holding space als basis. De Holding space kaarten set die ze ontwikkeld heeft, helpen haar opdrachtgevers en collega teamcoaches om in gesprek te gaan over hoe Holding space te creëren.