Bregje Spijkerman

Hybride teams

Een andere kijk op teamcoachen

Of je er als teamcoach enthousiast over bent, of niet; het is hybride werken wat de klok slaat. Trainer, teamcoach en Teamtalk-directeur

Bregje Spijkerman vertelt jou de ins en outs van hybride samenwerken en je maakt kennis met de essentiële thema’s in groepsdynamiek bij hybride teams. Bovendien ga je aan de slag met het Teamkompas, waarmee jij zelf een hybride teams langs de meetlat gaat leggen. Want juist zonder het kantoor als bindmiddel, wil je individueel doorploeteren voorkomen en is een gezond en sterk hybride team van ongekende waarde.

 

Over Bregje

Bregje Spijkerman is ondernemer, trainer, auteur van o.a. Hybride Teams en podcaster voor het mede door haar opgerichte Bazenradio. Ze is oprichter van opleidingsbureau Spijkerman Trainingen en Teamtalk.

Samen met Erasmus Universiteit ontwikkelde Bregje een instrument om teams eenvoudig te analyseren: Het Teamkompas. Hierbij heeft zij ook een uitgebreid online trainingsprogramma voor teams ontwikkeld. Ook werkt ze samen met Nyenrode binnen Executive Education.