Even rust voor je brein

Intermezzo

Zelf zijn we niet zo van overvolle congresdagen waar je met suizende oren vandaan komt. Een vol hoofd zonder dat je weet waar je het allemaal moet laten.

Daarom ook intermezzo’s tijdens deze dag. In de vorm van pauzes, bijpraatmomenten en een borrel, maar ook via inspiratievolle ‘tussen-sessies’.

 Om 12 uur kun je kiezen uit drie activiteiten. Twee daarvan zijn alvast bekend. Je volgt een yogasessie bij Ester of gaat zingen bij Rebecca. Meer informatie vind je hieronder.

 

Ester de Vos

Leven en werken vanuit het hart

Ester is psycholoog en yogadocent. Zij weet als geen ander hart en hoofd bij elkaar te brengen. Ze schreef het boek vliegen zonder zweven. 

In dit intermezzo helpt ze jou om vanuit ontspanning de inspiratie van de dag te laten indalen.

Rebecca Lobry

Zangeres

Zingen is niet alleen heel leuk, het is ook fysiek en mentaal goed voor je! Zingen ontspant en geeft energie. Wetenschappelijk bewezen! Muziek heeft een positief effect op ons sociale inlevingsvermogen en als mensen samen zingen gaat zelfs hun hartslag synchroon. Zangeres en vocal coach Rebecca Lobry neemt je mee in een half uurtje ‘gewoon’ lekker samen zingen, spelen met meerstemmige klanken, improviseren. Vrij, ontspannen en ongedwongen.