Léonie van Rijn en Annemieke Figee

Teamspel: de olifant in de kamer

In deze boostersessie maak je kennis met het nieuwste teamspel van Firijn: de olifant in de kamer. Eerder al maakten Léonie en Annemieke het succesvolle ‘spel der ongeschreven regels’. Met het nieuwe spel willen ze teams helpen om het ongemakkelijke en onbesprokene op tafel te krijgen én te proeven aan essentiele samenwerkingsvaardigheden. In deze sessie delen Léonie en Annemieke gul hun tips en werkvormen bij het spel.

Léonie van Rijn en Annemieke Figee

Over Firijn

Firijn ontgrendelt de kracht van groepen.

In alles wat we doen nemen we de groep als geheel als uitgangspunt – niet het individu. Omdat we geloven dat échte verandering, verandering die blijft, alleen in de onderlinge dynamiek kan plaatsvinden. Het is de interactie die teams kan bouwen en breken.

Dat doen we vanuit een eigen methodiek.

Annemieke en Léonie zijn allebei psycholoog en teamcoach. Ze staan bekend als praktisch, resultaatgericht en recht voor zijn raap. Zij schreven drie boeken, ontwikkelden diverse werkvormen en geven trainingen voor teamcoaches in hun eigen methodiek. Elke twee weken schrijven zij een blog met praktische tips voor teamcoaches en managers.