Léonie van Rijn en Annemieke Figee

Verbindende teaminterventies

Luie teaminterventies zijn interventies waarmee je de interactie binnen het team optimaal versterkt. Teamleden gaan niet met jou maar met elkaar in gesprek.

Luie teaminterventies verbinden. En dat is nu harder nodig dan ooit.

Léonie en Annemieke dagen je in deze praktische boostersessie uit om te experimenteren met luie interventies. Je herkent makkelijker welke typische patronen teams uit verbinding laten zien en welke luie interventies je kunt inzetten waarmee je teams makkelijker kunt laten verbinden met elkaar.

Léonie van Rijn en Annemieke Figee

Over Firijn

Firijn ontgrendelt de kracht van groepen.

In alles wat we doen nemen we de groep als geheel als uitgangspunt – niet het individu. Omdat we geloven dat échte verandering, verandering die blijft, alleen in de onderlinge dynamiek kan plaatsvinden. Het is de interactie die teams kan bouwen en breken.

Dat doen we vanuit een eigen methodiek.

Annemieke en Léonie zijn allebei psycholoog en teamcoach. Ze staan bekend als praktisch, resultaatgericht en recht voor zijn raap. Zij schreven drie boeken, ontwikkelden diverse werkvormen en geven trainingen voor teamcoaches in hun eigen methodiek. Elke twee weken schrijven zij een blog met praktische tips voor teamcoaches en managers.