Léonie van Rijn en Annemieke Figee

Luie teaminterventies met grote impact

Luie teaminterventies zijn interventies waarmee je de interactie binnen het team optimaal versterkt. Teamleden gaan niet met jou maar met elkaar in gesprek en worden geprikkeld om ook onder turbulente omstandigheden professioneel te blijven samenwerken. 

Luie teaminterventies verbinden. En dat is nu harder nodig dan ooit.

Ken je de neiging om (te) hard te werken in je rol als teamcoach? Léonie en Annemieke dagen je in deze praktische boostersessie uit om te experimenteren met luie(re) interventies in teams. Zodat je met minder energie meer bereikt. Een hulpmiddel dat we inzetten is ons kaartenset ‘luie interventies’.

Léonie van Rijn en Annemieke Figee

Over Firijn

Firijn ontgrendelt de kracht van groepen.

In alles wat we doen nemen we de groep als geheel als uitgangspunt – niet het individu. Omdat we geloven dat échte verandering, verandering die blijft, alleen in de onderlinge dynamiek kan plaatsvinden. Het is de interactie die teams kan bouwen en breken.

Dat doen we vanuit een eigen methodiek.

Annemieke en Léonie zijn allebei psycholoog en teamcoach. Ze staan bekend als praktisch, resultaatgericht en recht voor zijn raap. Zij schreven drie boeken, ontwikkelden diverse werkvormen en geven trainingen voor teamcoaches in hun eigen methodiek. Elke twee weken schrijven zij een blog met praktische tips voor teamcoaches en managers.