Emma Agricola

Inzicht in jouw rol als coach van het multigenerationele team

We trappen de Boosterdag af door in te gaan op jouw ervaringen met werken met de verschillende generaties als teamcoach. Is dit altijd ‘smooth sailing’ of bemerk je weleens wrijving? En waar ligt dit dan aan?

Welke vooroordelen heb je zelf wellicht ten opzichte van de verschillende generaties? Waarom botsen de verschillende generaties soms? En waarom brengen nieuwe generaties altijd innovatie met zich mee?

In de boostersessie zet ik je aan om anders over jouw rol in multigenerationele teams te gaan denken en ga ik je inspireren om hier en daar los te laten wat je al dacht te weten.

  Boostersessie – ‘erkennen en verbinden in het multigenerationele team’

  Met de inzichten over de verschillende generaties in multigenerationele teams in ons achterhoofd gaan we in deze boostersessie aan de slag met de vraag: ‘maar hoe dan wél?’. Hoe ga je die connectie nu toch aan? Hoe erken je de verschillen tussen generaties maar verbind je ze tegelijkertijd op zo’n manier dat er een meerwaarde ontstaat?

  In deze boostersessie neemt Emma je stap voor stap mee in de meerwaarde van verbinding in multigenerationele teams, hoe je verschillende generaties het beste kunt verbinden in een team en vooral ook welke rol jij daar, als teamcoach, in kunt of hebt te spelen.

  Stof tot nadenken en concrete aanknopingspunten gegarandeerd.

  Over Emma

  Emma Agricola is een veelgevraagd spreker, trainer en dagvoorzitter, afkomstig uit Generatie Z. Haar achtergrond ligt in diversiteit & inclusie en ze helpt organisaties o.a. bij het creëren van een inclusieve cultuur, geeft workshops in inclusief leiderschap en begeleidt bij het objectiveren van werving en selectie. Het viel haar op dat er veel gezegd, geschreven en beweerd werd over leeftijdsdiversiteit en generaties op de werkvloer en miste het geluid van jonge mensen in dit generatiedebat. Daarop richtte ze haar bedrijf, INCLUSYOUNG, op waarmee ze organisaties – middels trainingen, programma’s en workshops – helpt om alle generaties te betrekken en door generaties heen te verbinden.