Yonathan Keren

Let’s talk

In deze sessie zullen we werken met een gespreksmodel uit Deep Democracy: Let’s Talk.

Let’s Talk is een structuur voor gesprekken in tweetallen en is geschikt voor het werken met spanning, van meningsverschil tot en met interpersoonlijk conflict.

We zullen Let’s Talk in deze workshop gebruiken om inzicht te krijgen in de onbewuste aspecten van onszelf die spanning creëren tussen ons en anderen. Ook besteedt Yonathan aandacht aan het gebruik van Let’s Talk in de begeleiding van teams en teamgenoten.

Léonie van Rijn en Annemieke Figee

Over Yonathan

Yonathan is hoofdtrainer en mede-initiatiefnemer van House of Deep Democracy, the School. Hij is door Lewis Deep Democracy internationaal geaccrediteerd trainer Deep Democracy levels 1 t/m 4, Let’s Talk en Co Resolve. Tevens is hij supervisor voor Deep Democracy-trainers in opleiding.

Samen met founder Myrna Lewis (foto) ontwikkelde hij Let’s Talk, een gespreksmodel voor duo’s. Hij is als zelfstandige betrokken bij zowel The School als de Stichting House of Deep Democracy en verantwoordelijk voor niet alleen het inhoudelijk aanbod, maar ook het gedeeld management. Hij is mede initiatiefnemer tot de oprichting van Stichting House of Deep Democracy.